TASTE "VERS, EERLIJK EN GEZOND"

Proef onze heerlijke koffie van Mocca D'or, die wij met passie voor u zetten. Neem een heerlijke smoothie, vers bereid, op basis van fruit of groente. Wij houden van vers, dat betekent dat ons brood dagelijks speciaal voor ons gebakken wordt door Bakkerij van der Kleij. Wij bereiden de lekkerste broodjes en salades.

Alles is vers en huisgemaakt, gerechten worden à la minuut bereid. Naast dat je binnen en buiten op het terras gezellig plaats kunt nemen, is afhalen en bezorgen ook mogelijk.

Bij een bestelling van minimaal 35 euro bezorgen wij op afgesproken tijd binnen Breda, zonder extra bezorgkosten. Wilt u thuis of op werk genieten van onze overheerlijke sandwiches en verse sappen of een salade, dan kan dit. Bestel per telefoon of via onze website. Wil je liever zelf je bestelling bij ons afhalen, bel ons gerust, dan zetten wij je bestelling voor je klaar op afgesproken tijd, zodat je niet hoeft te wachten. Natuurlijk ben je ook van harte welkom op onze vestiging. Wij zitten aan het Van Coothplein 27. Wij bieden onze gasten gratis wifi aan, zodat business en pleasure, hand in hand samen gaan.

TASTE the original
De beste Sandwiches en Salades van Breda.
Van Coothplein 27, 4811 NC Breda tel. 076 5 220 110